Arhiva vesti
                   

KONKURS FONDACIJE ZA OTVORENO DRUŠTVO ZA UČEŠĆE NA TRENINGU ZA METODOLOGIJE KREATIVNOG AKTIVIZMA (ROK: 23. AVGUST 2019)

25. Juli 2019.

Fondacija za otvoreno društvo je raspisala konkurs za pojedince za učešće na treningu za metodologije kreativnog aktivizma (Art Action Academy), koji će biti održan u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, od 15 do19. oktobra 2019. godine.

Trening je namenjen pojedincima - umetnicima, aktivistima i novinarima koji se u svom radu bave problemom korupcije i žele da steknu nova znanja i veštine kako bi kreativno unapredili pristupe i metodologije svog rada. Ovo je deo šireg projekta Mreže Fondacija za otvoreno društvo, koji se sprovodi u regionu Balkana (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija) i u regionu Zapadne Afrike.

Trening se u potpunosti odvija na engleskom jeziku. Od aktivista, umetnika i novinara zainteresovanih za učešće očekuje se odlično znanje engleskog jezika, kao i da se obavežu na puno učešće u trajanju od pet (5) dana. Sve troškove puta i učešća na treningu pokriće organizator.

Prijavljivanje za trening vrši se elektronskim putem, na onlajn platformi, a rok za prijavljivanje je 23. avgust 2019. godine.

Detaljne informacije o treningu i uslovima konkursa možete pronaći  na

http://www.fosserbia.org/sr/konkursi/konkurs-za-pojedince.html

Izvor: Fondacija za otvoreno društvo i Koordinaciono telo