Arhiva vesti
                   

KONCERT MAJSTORI PEVAJU NA „STARIM DANIMA“

26. Juli 2011.

U Vranju će na tradicionalnoj letnjoj kulturnoj manifestaciji „Stari dani“ nastupiti više zvezda naše estrade, među kojima su Masimo Savić, Vlatko Stefanovski i Kemal Monteno, saopštili su organizatori.

Zoran Najdić, gradski većnik zadužen za kulturu, kaže da su iskustva iz dosadašnjih godina nametnula novi koncept organizacije, tako da će ovogodišnji „Stari dani“ biti prava kulturna i turistička atrakcija.

„Mi očekujemo da će, uz malo više marketinga, ova zvučna imena naše estrade u Vranje privući veliki broj posetilaca iz Niša, Leskovca, Vladičinog hana, Bujanovca, Preševa, pa sve do Kumanova“, kaže Najdić.
Zoran Najdić podseća da je prošle godine manifestaciju videlo preko 20.000 posetilaca, a da će ove godine taj broj biti mnogo veći, jer će osnovni program pratiti više drugih manifestacija.

„Priredićemo više različitih izložbi, prezentaciju proizvoda iz našeg kraja, etnosajam, prezentaciju specijaliteta vranjske kuhinje i drugo, tako da će to zaista biti doživljaj za sve one koji odluče da od 22. do 28. avgusta borave u Vranju“, kažu nadležni u opštini.