Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV ZA LOKALNE SAMOUPRAVE ZA UČEŠĆE U USAID-OVOM PROJEKTU ZA ODGOVORNU VLAST

24. Juli 2019.

Projekat za odgovornu vlast (GAI) objavljuje drugi Javni poziv za jedinice lokalne samouprave (JLS) za iskazivanje zainteresovanosti za učešće u Projektu. Na osnovu javnog poziva, GAI će izabrati između pet i sedam novih JLS sa kojima će USAID potpisati Memorandume o saradnji i kojima će u narednom periodu pružati dogovorenu tehničku podršku u oblasti unapređenja odgovornosti, transparentnosti, učešća građana i borbe protiv korupcije.

Sve jedinice lokalne samouprave u Republici Srbiji, uključujući i gradske opštine, imaju pravo da se jave na ovaj javni poziv.

Zainteresovane JLS treba da popune Izjavu o zainteresovanosti za učešće u USAID-ovom Projektu za odgovornu vlast i pošalju je najkasnije do 9. avgusta 2019. godine do 17 časova, na način kako je to navedeno u tekstu Javnog poziva.

Dodatne informacije o konkursu, javni poziv za lokalne samouprave i formular izjave o zainteresovanosti za učešće u ovom projektu su dostupni na https://www.odgovornavlast.rs/%ef%bb%bfdrugi-javni-poziv-za-lokalne-samouprave-za-ucesce-u-usaid-projektu-za-odgovornu-vlast/?lang=sr

Izvor: USAID i Koordinaciono telo