Arhiva vesti
                   

IGOR RAKOČEVIĆ GOST MINI BASKET FESTIVALA U BUJANOVCU

20. April 2022.

Bujanovac – Beograd -  Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević potvrdio je učešće na jubilarnom desetom  Međunarodnom mini basket festivalu “Sačuvajmo decu”, rekao je Nenad Stajić, predsednik OKK Play 017. Rakočević će bujanovačkom košarkaškom festivalu prisustvovati poslednjeg dana turnira, u nedelju, 8.maja.

„Na radost svih mini basketaša i učesnika festivala, zadovoljstvo mi je da najavim dolazak Igora Rakočevića, jednog od najboljih igrača koje je Srbija ikada imala“, ističe Stajić.

Celodnevno druženje Rakočevića sa mini basketašima i ostalom decom biće organizovano u Sportskoj hali “Mladost”, dok će za bujanovački tim najmlađih basketašica zaigrati i Rakočevićeva ćerka Vesna.

Rakočević je sa reprezentacijom SR Jugoslavije osvajao zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2001. godine u Turskoj i na Svetskom prvenstvu 2002. u Indijanapolisu. Jedini je košarkaš koji je tri puta bio najbolji strelac Evrolige.

Jubilarni deseti Međunarodni mini basket festival održava se od 6. do 8. maja u Sportskoj hali a biće posvećen deci i mladima sa smetnjama u razvoju. Na ovogodišnjem festivalu se po prvi put organizuje i puzijada za bebe.

Prijave za puzijadu mogu izvršiti na broj telefona 066/6068888 ili na mail adresu okkplay017@gmail.com.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo