Arhiva vesti
                   

HUMANITARNA PREDSTAVA I IZLOŽBA ZA POMOĆ DEVOJČICI IZ TULARA

7. April 2017.

Medveđa - U sali Doma kulture u Medveđi, danas od 17 časova, održaće se humanitarna priredba predškolske ustanove „Mladost” pod sloganom „Daj mi ruku veliki svete, nekada si i ti bio dete“. Ovo je 14 humanitarna priredba „Deca za decu“ koju mališani iz vrtića, zajedno sa svojim vaspitačima, organizuju da bi pomogli nekom detetu sa teritorije opštine Medveđa.

Mališani iz vrtića su dali svoj doprinos izradom korpica i različitih predmeta na radionicama koje su se održavale u opštinskoj biblioteci „Petar Petrović Njegoš”. Sve što su izradili će biti za prodaju i na taj način će se sakupiti novac za malu Milicu Premović iz Tulara, za koju je priredba i organizovana.

„Naša dugogodišnja misija je da svako dete bude srećno, zdravo i zadovoljno, pa smo ovoga puta organizovali i prodajnu izložbu. Našim i vašim malim doprinosom pomoći ćemo ovom detetu,“ rekla je Dobrila Andrejević, direktorka predškolske ustanove „Mladost”.

Ona je pozvala sve roditelje, bake, deke i decu da dođu, pogledaju  priredbu i kupe nešto od onoga što su deca napravila.

Izvor: Info centar Jug i Koordinaciono telo