Arhiva vesti
                   

DRUGO OBAVEŠTENjE POVODOM KONKURSA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA NA PODRUČJU OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA ZA PERIOD ŠKOLSKE 2014/2015 GODINE

20. Oktobar 2014.

Konkurs Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, za dodelu stipendija učenicima srednjih škola na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa za period školske 2014/2015 godine, objavljen dana 02. i 14. oktobra 2014. godine u listu Politika, menja se u sledećem:

U TAČKAMA I BROJ KORISNIKA I USLOVI KONKURSA i  II POTREBNA DOKUMENTA ZA PRIJAVU NA KONKURS,  pored teritorija Preševa, Bujanovca, Medveđe, Leskovca i Vranja dodaje se i  Lebane, tako da za stipendije mogu da konkurišu i učenici koji imaju prebivalište na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa a upisali su srednje škole na prethodno navedenim teritorijama.

U svemu ostalom objavljeni konkurs za dodelu stipendija učenicima srednjih škola na području opština Preševo, Bujanovac i Medveđa za period školske 2014/2015 godine ostaje da važi.

Preuzmi dokument: Obaveštenje

Izvor: Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije