Arhiva vesti
                   

CENTAR E8: TOP TRENING ZA TRENERE (ROK: 10. AVGUST 2019)

26. Juli 2019.

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo vas da se prijavite na veliki, letnji, sveobuhvatni  „TOP“trening za trenere Centra E8.

Centar E8 traži mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizuje, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici, edukatori, aktivisti, studenti itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji,  koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8. Tokom treninga učesnici će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske vetine i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, da uče o etičkom kodeksu ponašanja trenera,  da podele svoja znanja i iskustva i da uče  jedni od drugih.

TOP trening će se održati se u periodu od 15. do 21. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.

Organizator pokriva troškove puta, smeštaja i hrane. Učesnicama treninga će biti obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.

Ako ste zainteresovani da postanete deo tima Centra E8, popunite onlajn prijavu i ohrabrite vaše drugare i drugarice da urade isto.

Rok za prijavljivanje je 10. avgust. Izabrani učesnici će biti kontaktirani putem mejla.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem onlajn formulara koji je dostupan na http://e8.org.rs/

Izvor: Centar E8 i Koordinaciono telo