Arhiva vesti
                   

AVANTURE PETRA PANA U BUJANOVCU I PREŠEVU

23. April 2009.

Deca iz Bujanovca i Preševa će u utorak, 28. aprila 2009. godine, imati priliku da zajedno sa Petrom Panom i Zvončicom, uz muziku, pesmu i igru, izbore pobedu i zemlju Nedođiju ponovo učine čarobnom. Predstava „Avanture Petra Pana“, u izvođenju  novosadske „Trupe iza kulisa“, u Domu Kulture u Bujanovcu počinje u 11, a u Domu kulture u Preševu u 15 sati. Gostovanje „Trupe iza kulisa“ organizovalo je Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Ulaz na predstavu je za svu decu i njihove nastavnike besplatan.   

Bajka o Petru Panu je priča o neizvesnom, neobičnom i uzbudljivom putu kroz čudesnu zemlju Nedođiju, u kojoj vlada večita borba dobra i zla, a kroz koju gledaoce predstave vode Zvončica i Petar Pan. Tu je i zli Kapetan Kuka, koji ko zna koji put zaboravlja na obećanje da će biti dobar i stvara veliku zavrzlamu i skoro nerešiv problem. „Avanture Petra Pana“, kombinacija predstave i mujzikla, obiluje pesmama i obrazovnim informacijama. Deca zajedno sa glumcima pevaju pesme i rešavaju nedođijsku misteriju. Raspevani Branimir na početku predstave, kao i na kraju, izvodi mali koncert i zajedno sa decom peva i svira dečje pesmice.

#  #  #  #


Za sve dodatne informacije možete kontaktirati kancelarije Koordinacionog tela u Beogradu (telefon 011 / 21 20 906), Bujanovcu (telefon 017 / 654 601) i Preševu (telefon 017 / 660 843).