Arhiva vesti
                   

ASFALT NA ULICAMA KOD PARKA U BUJANOVCU KAD KOMUNALAC ZAVRŠI KANALIZACIJU

10. Septembar 2021.

Bujanovac – Beograd -  Za asfaltiranje ulica kod gradskog parka u Bujanovcu čeka se na JP „Komunalac“ koji je zadužen da reguliše mrežu atmosferske kanalizacije, rečeno je u Opštinskoj upravi.

„Pripremni radovi za atmosfersku kanalizaciju, koliko sam ja obaveštena, su u toku i treba da budu završeni ove nedelje. Za te ulice je neophodno rešavanje mreže atmosferske kanalizacije i sada, kada je skinut asfalt,  pravi je trenutak za to. Želimo da izbegnemo situaciju da imamo novi asfalt i trotoare, a da se voda ponovo izliva“, kaže načelnica Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović.

Od komunalnog preduzeća se očekuje da instalira oko 400 metara cevi i izradi odgovarajuće šahte.

„Dogovoreno je da „Komunalac“ i izvođač radova na rekonstrukciji koordiniraju radove. Da izvođač ne čeka da „Komunalac“ završi svoj deo posla, već da u međuvremenu radi nešto drugo, jer ugovoreni rok teče. Malo je napeto, ali mislim da će konačno rešavanje odvođenja voda biti na zadovoljstvo svih“, kaže Azemović.

Asfalt je skinut u ulicama Braće Stošić i Vuka Karadžića, a to će biti urađeno i u Ulici 1. maj, koja će, dok traju radovi, biti zatvorena za saobraćaj.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo