Arhiva vesti
                   
16. Oktobar 2023.

BUJANOVAČKI MALIŠANI NA TRGU PRODAJU IGRAČKE I SAKUPLjAJU POMOĆ ZA MARTINA LAVA

Mališani iz Bujanovca, Una, Petar, Mitra, Petra, Nina i Andrej organizovali su humanitarnu akciju u ponedeljak, u cetru grada, kako bi pomogli Martinu Lavu.

13. Oktobar 2023.

NENAD MITROVIĆ POSETIO PORODICU MUHAREMI IZ MEDVEĐE

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medvedja posetio je danas dom porodice Muharemi u Medveđi.

12. Oktobar 2023.

NENAD MITROVIĆ I DRAGAN KULIĆ URUČILI UGOVORE O STIPENDIRANjU

Medveđa - Stipendistima iz Medveđe ugovore su uručili Nenad Mitrović,  v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i predsednik opštine Medveđa Dragan Kulić.

12. Oktobar 2023.

NEDžAT BEHLULI: JAVNA ZAHVALNOST NENADU MITROVIĆU

Ko nije zahvalan ljudima, nije zahvalan ni Bogu! Ovim geslom vodi se Nedžat Behluli, lokalni preduzetnik i medijski radnik, u javnoj zahvalnosti Nenadu Mitroviću, vd diretora Koordinacionog tela, zbog velike pomoći porodici pokojnog Fitima Destanija da se njegovo telo dopremi iz Skoplja, gde je preminuo, u rodni Veliki Trnovac.

11. Oktobar 2023.

NENAD MITROVIĆ U MEDVEĐI ODAO POČAST I POLOŽIO VENAC NA SPOMENIK SRPSKIM JUNACIMA

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa odao je počast i položio venac na Spomenik srpskim junacima iz balkanskih ratova i Prvog svetskog rata u Medveđi.

 
11. Oktobar 2023.

MOJA PRVA PLATA: OTVOREN POZIV ZA POSLODAVCE

Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javni poziv za poslodavce za realizaciju programa „Moja prva plata“ za 2023. godinu, koji će biti realizovan kroz četiri faze, a trebalo bi da omogući prvo radno iskustvo za 10.000 mladih.

4. Oktobar 2023.

SASTANAK NENADA MITROVIĆA SA Nj.E. URS ŠMIDOM

Bujanovac – Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa razgovarao je sa ambasadorom Republike Švajcarske u Srbiji Urs Šmidom o najznačajnijim sprovedenim programima i planiranim aktivnostima u tri opštine na jugu Republike Srbije.

3. Oktobar 2023.

SIJARINSKA BANjA: SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU NOVIM CENOVNIKOM NUDI ODREĐENE POPUSTE OD 01. DECEMBRA

Sijarinska Banja je najznačajnija turistička destinacija u opštini Medvedja i udaljena je od Beograda 330 km, Niša 90 km i Leskovca 50 km.

2. Oktobar 2023.

SPISAK MESTA GDE NAJSTARIJI MOGU DA ISKORISTE PENZIONERSKE KARTICE

Od nedelje (1. oktobar) penzioneri mogu da koriste svoje penzionerske kartice i dobijaju popuste za robu i usluge, a Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) objavio je kompletan spisak mesta na kojima će penzioneri imati popuste i koliko će iznositi.

«Претходна страна