Arhiva vesti
                   
12. April 2022.

ODRŽAN PRVI SASTANAK POSEBNE RADNE GRUPE ZA INTEGRACIJU ALBANACA U DRŽAVNE INSTITUCIJE

Beograd – Posebna radna grupa za integraciju Albanaca sa teritorija  opština Preševo, Bujanovac i Medveđa u državne institucije,  konstituisana je i na prvom sastanku  se razgovaralo o planovima, zadacima i delokrugu rada ove radne grupe.

11. April 2022.

MLADI FUDBALERI BSK-A I ROPOTOVA ODIGRALI TURNIR U ZNAK SEĆANjA NA NEMANjU MENKOVIĆA

Bujanovac  - Beograd - Na prvom Memorijalnom turniru „Nemanja Menković Dadža“, održanom na gradskom stadionu u Bujanovcu,  utakmice mlađih kategorija domaćeg BSK-a i FK Ropotovo pratilo je oko 300 ljubitelja fudbala.

8. April 2022.

PREDSEDNIK OPŠTINE, NAGIP ARIFI PRIMIO PREDSTAVNIKE ROMSKE ZAJEDNICE BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd – Povodom Međunarodnog dana Roma, predsednik opštine Bujanovac, Nagip Arifi  primio je predstavnike romske zajednice Bujanovac.

8. April 2022.

NOVE RAZVOJNE ŠANSE ZA JUG SRBIJE: PROJEKTI IZ OBLASTI TURIZMA, ŽIVOTNE SREDINE I INFRASTRUKTURE

Medveđa – Beograd - Međuresorna radna grupa za uređenje i razvoj južne Srbije, na teritoriji grada Leskovca i Prokuplja, opština Kuršumlija, Lebane, Medveđa i Bojnik, sastala se u Vladi Srbije...

7. April 2022.

BUJANOVAČKI OSNOVCI NA MEĐUNARODNOM TESTIRANjU

Bujanovac – Beograd -  Učenici četvrtog razreda bujanovačke Osnovne škole “Branko Radičević” u utorak su učestvovali u testiranju u međunarodnom istraživanju TIMSS 2023 (Trends in International Mathematics and Science Study) iz oblasti matematike i prirodnih nauka.

5. April 2022.

POČEO MESEC RAMAZANA

Beograd- Ramazanski post počeo je 02. aprila i traje do 02. maja 2022 .godine završetkom meseca posta i proslavom Ramazanskog Bajrama.

1. April 2022.

KONKURS ZA DODELU STUDENTSKIH STIPENDIJA ZA ŠKOLSKU 2022./23. GODINU

Beograd – Opštine Bujanovac, Preševo i privremeni organ opštine Medveđa raspisale su konkurs za dodelu studentskih stipendija. Cilj ovog konkursa je podrška razvoju i unapređenju kvaliteta visokog obrazovanja. Pružanjem ove finansijske podrške za troškove studiranja biće obezbeđeni bolji uslovi za dalje obrazovanje i usavršavanje.

«Претходна страна