Arhiva vesti
                   
9. Decembar 2021.

PROJEKAT „PREVAZILAŽENjE BARIJERA IZMEĐU MIGRANATA I LOKALNE OMLADINE“ USPEŠNO REALIZOVAN

Kulturno Udruženje „Diturija“  održalo je poslednju i završnu aktivnost u okviru projekta „Prevazilaženje barijera između migranata i lokalne omladine“ koji finansira Međunarodna organizacija za migracije.

9. Decembar 2021.

PREDSTAVNICI SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZA OPŠTINE PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA U POSETI OPŠTINI PREŠEVO

Preševo – Beograd - Predsednica opštine Preševo, Ardita Sinani, dočekala je predstavnike Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u svom kabinetu.

8. Decembar 2021.

KOORDINACIONO TELO OBEZBEDILO SREDSTVA ZA PUTNE TROŠKOVE DECE

Bujanovac – Beograd - Jednokratnu novčanu pomoć za putne troškove dobiće 529 učenika iz više sela bujanovačke opštine,  koji pohađaju srednje škole u Bujanovcu i Preševu.

8. Decembar 2021.

OBAVEŠTENjE ZA JAVNOST - 08.12.2021.

U petak, 10. decembra 2021. godine u holu Doma kulture u Bujanovcu od 10 do 12 časova, đaci osnovnih škola “Branko Radičević” i “Naim Frašeri” iz Bujanovca, u okviru aktivnosti zajedničkog školskog projekta, organizuju Humanitarni bazar...

7. Decembar 2021.

POZORIŠTE PONOVO RADI: ŽENSKI RAZGOVORI U ČETVRTAK U DOMU KULTURE

Bujanovac – Beograd - Bujanovačko amatersko pozorište  za 9. decembar spremilo je premijeru komada “Ženski razgovori” Duška Radovića.

7. Decembar 2021.

MLADI BUJANOVCA: DA I NAJSIROMAŠNIJA DECA DOBIJU NOVOGODIŠNjI PAKETIĆ

Bujanovac – Beograd - Mladi iz Bujanovca i Preševa u humanitarnoj akciji prikupljaju novac, slatkiše, igračke za novogodišnje paketiće za decu iz socijalno ugroženih porodica. Oni pozivaju građane da pomognu tako što će uplatiti novac na namenski račun ili kontaktirati organizaciju “Građanske inicijative”.

6. Decembar 2021.

TURNIR U MALOM FUDBALU U BUJANOVCU OD 13. DECEMBRA

Bujanovac – Beograd - Kancelarija za mlade u Bujanocu organizuje Novogodišnji turnir u malom fudbalu koji će trajati od 13-25. decembra.

6. Decembar 2021.

PRIPREME ZA MIROVNU MISIJU U LIBANU

Bujanovac – Beograd - U bazi Jug i na poligonu Borovac kod Bujanovca, ralizovana je trodnevna taktička vežba „Srpski štit“. Akcija je sprovedena u okviru priprema za učešće u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu,saopštilo je Ministartsvo odbrane.

3. Decembar 2021.

OPŠTINA UPLATILA 640.000 ZA POMOĆ UGROŽENIM PORODICAMA

Bujanovac – Beograd - Materijalno ugrožene porodice u opštini Bujanovac uskoro će dobiti finansijsku pomoć.

1. Decembar 2021.

POSETA POMOĆNICE MINISTRA ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJU OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa – Beograd - Aleksandra Čamagić, pomoćnica ministra u Ministarstvu za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije, boravila je u radnoj poseti opštini Medveđa.

«Претходна страна   Следећа страна»