Arhiva vesti
                   
18. Decembar 2020.

MEĐUNARODNO INTERNET TAKMIČENjE „KONSTANTIN VELIKI"(ROK: 31. JANUAR 2021)

Univerzitet u Nišu je objavio informaciju da su otvorene prijave za drugo jedinstveno Međunarodno internet takmičenje „Konstantin Veliki".

18. Decembar 2020.

MUHOVAC POSLE ČETIRI GODINE DOBIO APOTEKU

Bujanovac - Apoteka u selu Muhovac će ponovo početi sa radom posle četiri godine.

18. Decembar 2020.

NOVINAR JETON ISMAILI SE JAVNO OBRATIO ODBORNICIMA DA NE GLASAJU ZA REBALANS BUDžETA OPŠTINE BUJANOVAC U KOME NEMA NOVCA ZA MEDIJE

Bujanovac - Novinar iz Velikog Trnovca Jeton Ismaili je uputio otvoreno pismo odbornicima SO Bujanovac, koji danas treba da glasaju za rebalans budžeta, jer u njemu nije predviđeno sufinansiranje medijskih projekata.

18. Decembar 2020.

U MEDVEĐI POTPISANI UGOVORI O DODELI POMOĆI INTERNO RASELjENIM LICIMA

Medveđa - U Skupštinskoj sali opštine Medveđa su juče potpisani Ugovori sa interno raseljenim licima.

17. Decembar 2020.

PRIJAVITE SE ZA TRENING IZ OBLASTI MEDIJSKE PISMENOSTI (ROK: 21. DECEMBAR 2020)

Program „Saznaj i razaznaj” pomaže građanima da steknu moderne veštine medijske i informacione pismenosti.  Učešćem u treningu stičete veštine potrebne za identifikovanje manipulacije, razlikovanje dezinformacija od činjenica i odgovorno...

17. Decembar 2020.

OBJAVLjEN PRIRUČNIK „KAKO FORMIRATI SOCIJALNU ZADRUGU U SRBIJI“

Usled rastućeg interesovanja građana, organizacija civilnog društva, zadruga i lokalnih samouprava za socijalno zadrugarstvo, kao i radi specifičnosti zadružnog i socijalnog preduzetništva, Udruženje za lokalni razvoj Kamenica pripremilo je priručnik „Kako formirati socijalnu zadrugu u Srbiji”.

17. Decembar 2020.

SKUPŠTINA OPŠTINE BUJANOVAC U PETAK ODLUČUJE O BUDžETU I NOVCU IZ KOORDINACIONOG TELA

Bujanovac - Skupština opštine Bujanovac će u petak (18. decembra) zasedati i odlučivati o raspodeli sredstava za investicije iz Koordinacionog tela i poslednjem rebalansu opštinskog budžeta za ovu godinu.

17. Decembar 2020.

DR PAVLOVIĆ: U DECEMBRU 7 DECE IZ BUJANOVCA POZITIVNO NA KOVID 19

Bujanovac - Od početka decembra je od kovida-19 obolelo sedmoro dece u Bujanovcu, ali su svi imali blaže kliničke slike, i situacija nije alarmantna, kazala je direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović.

17. Decembar 2020.

JOŠ 155 ZARAŽENIH U JABLANIČKOM I 80 U PČINjSKOM OKRUGU

Leskovac, Vranje - Poslednji podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje pokazuju da je još 155 osoba iz Jablaničkog okruga zaraženo korona virusom, a među zaraženima je najviše  zaposlenih. U Pčinjskom okrugu je za poslednja 24 sata registrovano još 80 zaraženih građana.

16. Decembar 2020.

RASPISAN KONKURS ZA STIPENDIRANjE 1500 NAJBOLjIH STUDENATA U REPUBLICI SRBIJI (ROK: 1. FEBRUAR 2021)

Ministarstvo omladine i sporta je 14. decembra 2020. godine raspisalo Konkurs za stipendiranje do 1000 studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 500 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2020/21. godinu.

«Претходна страна   Следећа страна»