Arhiva vesti
                   
28. April 2020.

NAGRADNI KONKURS „MAGIJA JE U RUKAMA NASTAVNIKA“ (ROK: 31. MAj 2020)

NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja...

28. April 2020.

BIBLIOTEKA U LESKOVCU RASPISALA FOTO-KONKURS „KNjIGOM PROTIV KORONE" (ROK: 22.MAJ 2020)

Na koji način knjiga može da pomogne u vreme epidemije virusa korona i izolacije? Građani svoje ideje mogu da ilustruju fotografijom i pošalju je na foto-konkurs Narodne biblioteke „Radoje Domanović" u Leskovcu. Najbolje fotografije će biti dokumentovane i čuvane u arhivu Biblioteke, a konkurs je otvoren do 22. maja.

28. April 2020.

TAKMIČITE SE ONLAJN

U toku je prijavljivanje za učešće u takmičenju TITAN i konkursu Etička dilema, a zbog novonastale situacije rok za prijavu je produžen! Požurite i učestvujte u pomenutim onlajn takmičenjima!

28. April 2020.

OTVARAJU SE PIJACE I U MEDVEĐI, BEZ KOL CENTRA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA

Medveđa – Opštinski štab za vanredne situacije opštine Medveđa, na osnovu ocene i procene trenutne epidemiološke situacije u opštini Medveđa, doneo na sednici naredbu da se otvore sve zelene pijace na teritoriji ove opštine, uz poštovanje neophodnih mera, radi prevencije širenja virusa COVID-19.

27. April 2020.

VLADA REPUBLIKE SRBIJE: OD DANAS DODATNO POPUŠTANjE MERA VANREDNOG STANjA

Beograd - Vlada  Republike Srbije je donela odluku o popuštanju mera donetih u cilju prevencije širenja zarazne bolesti KOVID-19.

27. April 2020.

VODIČ ZA ŠKOLE: KA SIGURNOM I PODSTICAJNOM ŠKOLSKOM OKRUŽENjU

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u saradnji sa UNICEF-om i Centrom za interaktivnu pedagogiju, objavilo je priručnik „Ka sigurnom i podsticajnom školskom okruženju”.

27. April 2020.

STRANICA ZA PREDŠKOLCE: POVEŽIMO SE, OSNAŽIMO SE – U VREME KOVIDA - 19

Polazeći od operativnog plana i prioriteta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, a u cilju očuvanja i zaštite zdravlja, podrške dobrobiti dece i porodica, kao i podrške povezivanju...

27. April 2020.

IVANOVIĆ: PODELILI SMO 600 PAKETA I 100 DžAKOVA BRAŠNA IZ BUDžETA I DODATNE PAKETE DONACIJA

Medveđa – Zamenik predsednika opštine Medveđa, Goran Ivanović, koji je i vodio Štab za vanredne situacije, rekao je za da je na teritoriji opštine Medveđa podeljeno 600 humanitarnih paketa i 100 džakova brašna koji su finansirani iz lokalnog budžeta.

27. April 2020.

NAŠ ČOVEK IZ DANSKE PODELIO 95 HUMANITARNIH PAKETA BUJANOVČANIMA

Bujanovac – Raim Bavtijari, naš čovek koji od 1999. živi u Danskoj, obradovao je 95 socijalno ugroženih bujanovačkih porodica koje još teže žive u vreme pandemije korona virusa.

27. April 2020.

„KUĆA OD SRCA“ STIGLA U DOM PORODICE SA DESETORO DECE KOD MEDVEĐE

Medveđa – Porodici iz sela Retkocer kraj Medveđe koja živi u teškim uslovima i ima dvanaest članova, a od toga desetoro dece, za deset dana počinje da se gradi nova kuća, kako je i obećano nakon što su ministar za rad, zapošljavalje...

«Претходна страна   Следећа страна»