Arhiva vesti
                   
19. Februar 2020.

JAVNI KONKURS ZA FINANSIRANjE/SUFINANSIRANjE PROJEKATA UDRUŽENjA U OBLASTI POLjOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA U 2020. GODINI (ROK: 4. MART 2020)

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je raspisalo javni konkurs za finansiranje/sufinansiranje projekata udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2020. godini.

18. Februar 2020.

OBJAVLjENO ISTRAŽIVANjE „DISKRIMINACIJA NA TRŽIŠTU RADA“

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković je nedavno predstavila Poseban izveštaj o diskriminaciji u oblasti rada i zapošljavanja i istraživanje o diskriminaciji na tržištu rada, koji su izrađeni povodom desetogodišnjice rada institucije.

18. Februar 2020.

OBJAVLjEN VODIČ „MOJA PRAVA U SLUČAJU DA SUĐENjE TRAJE NERAZUMNO DUGO“

Vodič „Moja prava u slučaju da suđenje traje nerazumno dugo“ namenjen je građanima kako bi se upoznali sa svojim pravima i obavezama u slučaju da dužina sudskog postupka ugrožava njihovo pravo na pravično suđenje, kao i da im pruži neophodne informacije o zaštiti.

14. Februar 2020.

KONKURS ZA PODRŠKU PROJEKTIMA U OBLASTI ETNIČKIH MANjINA I INKLUZIJE ROMA I ROMKINjA (ROK: 2. MART 2020)

Fondacija za otvoreno društvo Srbija objavila je Konkurs za podršku projektima u oblasti etničkih manjina i inkluzije Roma i Romkinja.

14. Februar 2020.

KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA FINANSIRANjE IZRADE PROJEKTNO-TEHNIČKE DOKUMENTACIJE ZA UREĐENjE I IZGRADNjU KOMUNALNE INFRASTRUKTURE U ROMSKIM PODSTANDARDNIM NASELjIMA (ROK: 5. MART 2020)

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) je raspisala konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za finansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za uređenje i izgradnju komunalne...

14. Februar 2020.

OTVOREN KONKURS ZA BIRN-OVU STIPENDIJU ZA NOVINARSKU IZUZETNOST U 2020. GODINI (ROK: 10. MART 2020)

Balkanska istraživačka mreža (BIRN) je raspisala konkurs za stipendiju za novinarsku izuzetnost za 2020. godinu. Rok za slanje prijava je 10. mart 2020. godine.

13. Februar 2020.

UPSHIFT – ENERGIJA MLADIH ZA DRUŠTVENI UTICAJ (ROK: 23. FEBRUAR 2020)

U okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i socijalne kohezije u/između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbijeˮ sprovodi se regionalni UPSHIFT...

13. Februar 2020.

OMLADINSKA RAZMENA SA TUNISOM (ROK: 14. FEBRUAR 2020)

Nacionalna asocijacija praktičara omladinskog rada – NAPOR raspisuje poziv za 4 mlade osobe, korisnike programa i aktivnosti organizacija članica NAPOR, koje imaju između 19 i 30 godina i dolaze iz ruralnih sredina u Srbiji...

13. Februar 2020.

POZIV ZA UČEŠĆE U KONSULTATIVNOM PROCESU: ANKETA ZA POTREBE ANALIZE EFEKATA ZAKONA O VOLONTIRANjU

Učestvujte u konsultativnom procesu koji čini deo analize efekata Zakona o volontiranju, započete od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, u saradnji sa UNICEF-om i Misijom OEBS u Srbiji.

13. Februar 2020.

OBJAVLjENA ANALIZA POLOŽAJA LOKALNIH OMBUDSMANA U REPUBLICI SRBIJI

Komitet pravnika za ljudska prava – YUCOM nedavno je objavio Analizu položaja lokalnih ombudsmana u Republici Srbiji.

«Претходна страна   Следећа страна»