Arhiva vesti
                   
25. Februar 2020.

NUNS: NAGRADA ZA ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO (ROK: 20. MART 2020)

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je da, uz podršku Ambasade SAD u Republici Srbiji, petnaestu godinu za redom dodeljuje Nagradu za istraživačko novinarstvo, koja će se od ove godine zvati po izvrsnom novinaru Dejanu Anastasijeviću.

25. Februar 2020.

NOVINARI IZ ALBANIJE U POSETI BUJANOVCU I PREŠEVU

Bujanovac, Preševo – Grupa od gotovo 70 novinara iz nekoliko gradova Albanije, u organizaciji udruženja novinara na čelu sa Aleksandrom Cipom, predsednikom Udruženja novinara Albanije, boravila je tokom vikenda u Bujanovcu i Preševu gde su se susreli sa kolegama i političkim liderima lokalnih Albanaca.

25. Februar 2020.

ODRŽAN KOŠARKAŠKI TURNIR U BUJANOVCU

Bujanovac – Košarkaski turnir “Let's play together” održan je u Sportskoj hali u Bujanovcu, kao prvi od nekoliko koji će se održati u narednom periodu u Vranju, Kumanovu i Skoplju.

24. Februar 2020.

PODRŠKA REALIZACIJU LOKALNIH AKCIONIH PLANOVA ZAPOŠLjAVANjA U 2020. GODINI

U cilju daljeg unapređenja saradnje sa jedinicama lokalne samouprave, razmene iskustava između jedinica lokalne samouprave (JLS) i lokalnih saveta za zapošljavanje (LSZ) o postupku pripreme i realizacije lokalnih akcionih planova zapošljavanja (LAPZ)...

24. Februar 2020.

OTVORENE PRIJAVE ZA TRENING O DEZINFORMACIJAMA I TEHNIKAMA PROVERE SADRŽAJA (ROK: 25. FEBRUAR 2020)

Novosadska novinarska škola organizuje trening o dekonstrukciji dezinformacija za studente novinarstva iz Novog Sada, Beograda i Niša kao i za druge zainteresovane mlade novinare.

21. Februar 2020.

„RAZLIVALIŠTE“ PREDUZETNIŠTVA MLADIH

Organizacija „Razlivalište“ je nastala 2014. godine tako što su tri mlada prijatelja rešila da mlade ljude upoznaju sa društvenim preduzetništvom i stvore ohrabrujuće okruženje za razvoj preduzetništva mladih.

20. Februar 2020.

JAVNI KONKURS ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROGRAMA NA STALNO OTVORENI KONKURS ZA UNAPREĐENjE POLOŽAJA OSOBA SA INVALIDITETOM (ROK: 2. NOVEMBAR 2020)

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je raspisalo javni konkurs za podnošenje predloga programa na stalno otvoreni konkurs za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2020. godini.

20. Februar 2020.

IMENOVANE KONTAKT TAČKE ZA SARADNjU SA OCD U ORGANIMA UPRAVE

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom inicirala je krajem 2019. godine proces imenovanja kontakt osoba - tačaka za saradnju sa organizacijama civilnog društva u organima uprave na sva tri nivoa vlasti – nacionalnom, pokrajinskom i lokalnom.

20. Februar 2020.

OTVOREN KONKURS ZA PROJEKTE ŠKOLARACA KOJIMA MOGU DA REŠE NEKE OD PROBLEMA U SVOM KRAJU (ROK: 20. MART 2020)

Mladi od 13 do 19 godina koji imaju ideju kako da reše neki od problema u svom kraju mogu da se prijave na konkurs neprofitne organizacije „Razlivalište". Nakon završetka trodnevnog programa, izabraće se pet najboljih rešenja, dok nagrade imaju i novčani deo. Prijave su otvorene do 20. marta.

19. Februar 2020.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA IZ BUDžETSKOG FONDA ZA NACIONALNE MANjINE U 2020. GODINI (ROK: 18. MART 2020)

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je raspisalo konkurs za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine u 2020. godini za realizaciju programa i projekata iz oblasti obrazovanja.

«Претходна страна   Следећа страна»