Arhiva vesti
                   
3. Juli 2018.

POČINjE ISPLATA VEĆIH RODITELjSKIH DODATAKA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Na snagu su stupile izmene i dopune Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom, kojima je predviđena isplata većih roditeljskih dodataka.

3. Juli 2018.

JAVNI POZIV ZA NABAVKU NOVIH MAŠINA I OPREME ZA UNAPREĐENjE PRIMARNE PROIZVODNjE BILjNIH KULTURA

Beograd – Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva je objavilo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednog gazdinstva za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne proizvodnje biljnih kultura u 2018. godini.

3. Juli 2018.

UPITNIK KROVNE ORGANIZACIJE MLADIH SRBIJE O POLOŽAJU I STAVOVIMA MLADIH U REPUBLICI SRBIJI

Beograd -  Upitnik je namenjen mladima od 15 do 30 godina u Republici Srbiji. Podaci i rezultati ovog upitnika će biti korišćeni za izradu Alternativnog izveštaja o položaju mladih u Republici Srbiji - 2018.

2. Juli 2018.

PREŠEVO I BUJANOVAC MEĐU 6 GRADOVA SA POZITIVNIM PRIRAŠTAJEM

Preševo, Bujanovac – Prema informacijama novinske agencije „ Beta”, od 169 opština u Srbiji, pozitivan prirodni priraštaj je zabeležen samo u njih šest, i to u Preševu, Bujanovcu, Novom Sadu, Sjenici, Tutinu i Novom Pazaru.

2. Juli 2018.

UPOZNAVANjE GRAĐANA JUGA SRBIJE SA MIGRANTIMA KROZ IZLOŽBE FOTOGRAFIJA

Preševo, Bujanovac, Vranje - Proteklog vikenda se u Preševu, Bujanovcu i Vranju  održao niz manifestacija kroz koje se lokalno stanovništvo upoznalo sa svojim   „komšijama” koje su smeštene u prihvatnim centrima.

2. Juli 2018.

ARSIĆ URUČIO NAGRADE FONDA „MILICA VELIČKOVIĆ“NAJBOLjIM UČENICAMA

Medveđa – Jeleni Marković i Anđeliji Pavić, učenicama generacije iz OŠ „Gornja Jablanica“i Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“ u Medveđi,  dodeljene su nagrade iz fonda „Milica Veličković”.

«Претходна страна