Arhiva vesti
                   
11. Oktobar 2018.

UJEDINjENA PARTIJA ROMA ĆE UČESTVOVATI NA IZBORIMA ZA NACIONALNI SAVET ROMSKE NACIONALNE MANjINE

Bujanovac – Stranka „Ujedinjena Partija Roma“ donela je odluku da učestvuje na izborima raspisanim za novi saziv za izbor „Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine“ i time dâ svoj doprinos u učestvovanju romske zajednice u Republici Srbiji.

11. Oktobar 2018.

PROGLAŠENE DVE LISTE ZA IZBORE ZA NACIONALNI SAVET ALBANACA

Bujanovac – Za izbore za članove Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Republička izborna komisija do sada je proglasila izbornu listu "Alternativa za promene" Arbera Pajazitija iz Bujanovca i izbornu listu "Demokratska partija", čiji je nosilac Sali Salihi iz Velikog Trnovca, iako su učešće potvrdile sve političke partije iz Bijanovca i Preševa.

11. Oktobar 2018.

BUJANOVAC DOBIJA NOVU, ŠTEDLjIVU RASVETU

Bujanovac – Opština Bujanovac dobila je 150.000 evra od EUPro za postavljanje nove gradske rasvete.

10. Oktobar 2018.

USPEŠNI PČELARI U MEDVEĐI

Medveđa –  U Medveđi je održan prvi Festival meda na kome je svoje proizvode izložilo četrdesetak pčelara i proizvođača pčelarske opreme. Organizatori festivala su Udruženje pčelara „Apis“, GIZ i opština Medveđa.

9. Oktobar 2018.

BUJANOVAČKI CRVENI KRST DELI 920 PAKETA NAJUGROŽENIJIMA

Bujanovac – Na području opštine Bujanovac do kraja oktobra biće podeljeno 920 paketa hrane i higijene najsiromašnijim u 28 mesnih zajednica, rekao je sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Bratislav Lazarević.

8. Oktobar 2018.

ŠAIP KAMBERI NOVI PREDSEDNIK PDD

Bujanovac, Preševo – Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac novi je predsednik  najveće albanske stranke na jugu Srbije, Partije za demokratsko delovanje (PDD).

8. Oktobar 2018.

ŠĆIPRIM MUSLIJU NOVI PREDSEDNIK POKRETA ZA DEMOKRATSKI PROGRES (PDP)

Bujanovac – Šćiprim Musliju novi je predsednik Pokreta za demokratski progres (PDP), stranke  koju je od osnivanja 2002. godine pa do smrti 18. januara ove godine vodio njegov otac Jonuz Musliju.

5. Oktobar 2018.

PODRŠKA EU RAZVOJU JAVNE INFRASTRUKTURE - 4,5 MILIONA EVRA ZA 37 NOVIH PROJEKATA

Leskovac-Surdulica-Bujanovac-Vladičin Han-Trgovište - Evropska unija (EU) će preko razvojnog programa EU PRO u 37 lokalnih samouprava u regionima Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije finansirati sa četiri i po miliona evra realizaciju projekata lokalne infrastrukture koji za cilj imaju bolji kvalitet života ljudi.

5. Oktobar 2018.

OBELEŽENA DEČIJA NEDELjA I U MEDVEĐI

Medveđa – Deca iz vrtića predškolske ustanove “Mladost” i učenici osnovne škole “Gornja Jablanica” iz Medveđe, ovu Dečiju nedelju obeležili su kroz likovne i scenske radionice, stvarajući svoja prva mala umetnička dela.

5. Oktobar 2018.

OSNOVCI I PREDŠKOLCI U POSETI KOD KAMBERIJA

Bujanovac – Đaci Osnovne škole „Branko Radičević“ i deca iz Predškolske ustanove „Naša radost“ bili su povodom Dečije nedelje gosti predsednika opštine Šaipa Kamberija.

«Претходна страна   Следећа страна»