Arhiva vesti
                   
4. Septembar 2017.

JUBILARNA "ŠKEMBIJADA" U KRŠEVICI KOD BUJANOVCA

Bujanovac - Na livadi podno arheološkog lokaliteta Kale u Krševici kod Bujanovca, najstarijeg urbanog naselja u Srbiji iz četvrtog veka pre nove ere,održana je deseta kulinarsko - turistička manifestacija "Škembijada".

4. Septembar 2017.

U OSNOVNOJ ŠKOLI “BRANKO RADIČEVIĆ” U BUJANOVCU CELO ODELjENjE PRVAKA MANjE

Bujanovac - U bujanovačku Osnovnu školu „Branko Radičević“ u prvi razred krenulo je 125 prvaka , 26 manje u odnosu na prošlu godinu dok su Osnovne škole na teritoriji bujanovačke opštine primile 383 novih učenika.

4. Septembar 2017.

ZA MIGRANTE NA JUGU SRBIJE SPREMA SE HALAL HRANA PO NjIHOVIM RECEPTIMA

Bujanovac – Preševo – Vranje - Migranti koji su smešteni u prihvatnim centrima u Vranju, Bujanovcu i Preševu imaju poboljšane obroke tokom trajanja Kurban bajrama.

4. Septembar 2017.

OD OVE GODINE I MIGRANTI U ŠKOLSKIM KLUPAMA

Bujanovac – Preševo – Vranje - U sistem obrazovanja, od ove godine, uključuju se i migranti školskog uzrasta iz prihvatnih centara. Nastava za njih još nije počela. U Vranju, Bujanovcu i Preševu je 125 školaraca, uglavnom iz Avganistana. U srednjim školama, po dosad poznatim podacima, nastava će biti vanredna a bujanovačka srednja škola imaće sedmoro učenika iz Avganistana.

4. Septembar 2017.

STANKOVIĆ PRVACIMA U LEVOSOJU I NESALCU URUČIO ĐAČKE TORBE I PRIBOR

Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu nekoliko godina unazad daruje prvake iz ovih opština a ove godine poklone je dobilo 847 đaka, od toga 383 u Bujanovcu, 394 u Preševu i 70 u Medveđi.

1. Septembar 2017.

STANKOVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM - 01.09.2017.

Beograd - Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela, čestitao je Kurban Bajram svim vernicima islamske veroispovesti u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa, uz želju da im praznik donese porodičnu sreću i radost, mir, zajedništvo i solidarnost.

1. Septembar 2017.

DEMOLIRANA ŠKOLA U SELU KRAJ PREŠEVA

Preševo - Nepoznate osobe obile su Osnovnu školu „Miđeni“ u selu Cerevajka u opštini Preševo, razbacale inventar  i išarale  zidove, a prema prvim informacijama iz škole ništa nije ukradeno, izjavio je prosvetni savetnik u kancelariji Školske uprave Leskovac u Vranju Jovica Stevanović.

1. Septembar 2017.

SASTANAK PREDSTAVNIKA MEDVEĐE I GIZ-A

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa, Nebojša Arsić,  zajedno sa svojim saradnicima je održao sastanak sa predstavnicima nemačke organizacije za tehničku saradnju – GIZ.

1. Septembar 2017.

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNU ONLAJ ŠKOLU „MAMA NA MREŽI” (ROK: 12.09.2017)

Centar za mame poziva zainteresovane mame da se prijave i budu polaznice besplatne onlajn škole digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću „Mama na mreži“.

1. Septembar 2017.

POZIV ZA MEDIJE - 01.09.2017.

Pozivamo vas da u ponedeljak 04. septembra od 10 časova, prisistvujte dodeli besplatnog školakog pribora đacima prvacima u školama u Levosoju i Nesalcu.

«Претходна страна