Arhiva vesti
                   
14. Septembar 2017.

EKONOMSKI FAKULTET: JOŠ 11 MESTA ZA BRUCOŠE

Bujanovac - Prema preliminarnoj rang listi subotičkog Ekonomskog fakulteta, u drugom upisnom roku školske 2017./18. godine, prijemni ispit na odeljenju ovog fakulteta u Bujanovcu, položilo je desetoro kandidata.

12. Septembar 2017.

EKIPA „JABLANICA MP“ MAJSTOR ZA RIBLjU ČORBU

Medveđa - Ekipa „Jablanica MP“, pobednik je sedmog takmičenja u pripremanju riblje čorbe „Zlatni kotlić gejzera“ u Sijarinskoj banji. Ekipa „Petrilje“ zauzela je drugo mesto, a  treće mesto osvojio je tim „Ćorov vodopad“, u konkurenciji od 11 kulinara iz Medveđe, Bojnika, Leskovca ali i iz Beograda i Novog Sada.

12. Septembar 2017.

NAKON NEVREMENA U BUJANOVCU GRAĐANI TRAŽE NAKNADU ŠTETE

Bujanovac  – vremenske nepogode izazvale su štetu na mnogim domovima, a vetar i kiša gotovo su opustošili trg i gradski park. Slomljena je fontana ispred opštine a nekoliko stabala palo je pod naletima vetra.

11. Septembar 2017.

VULIN U BAZI JUG: VS U POTPUNOSTI KONTROLIŠE SRPSKU TERITORIJU

Bujanovac - Vojska Srbije u potpunosti kontroliše srpsku teritoriju, čuva bezbednost, svakodnevni način života i nikada ni na koji način neće dozvoliti da se bilo kakva politička nestabilnost preliva na našu teritoriju...

8. Septembar 2017.

MEDVEĐA BOGATA PRIRODNIM RESURSIMA

Medveđa - Rudnik zlata, olova i cinka Lece kod Medveđe je u takozvanom radnom stečaju već nekoliko godina. Posle privatizacije, ni pored velikih dugovanja nije prestao da radi.

8. Septembar 2017.

BUJANOVAC OBELEŽIO 73 GODINE OD OSLOBOĐENjA

Bujanovac - U oragnizaciji Opštinskog odbora SUBNOR u bujanovačkom gradskom parku, obeležen je Dan oslobođenja Bujanovca, 7.septembar.

6. Septembar 2017.

ZDRAVA I JASNA KOMUNIKACIJA KAO KLjUČ ZA PREVAZILAŽENjE POLITIČKIH TRZAVICA

Beograd – Predsednik  Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković razgovarao je sa ministrom državne uprave i lokalne samouprave Brankom Ružićem...

6. Septembar 2017.

DOGRADNjA ŠKOLE U ŽBEVCU IDE PO PLANU

Bujanovac – Nedavno započeti radovi na dogradnji aneksa Osnovne škole “Dragomir Trajković” u Žbevcu kod Bujanovca odvijaju se predviđenom dinamikom.

6. Septembar 2017.

POMOĆ POLjSKE ZA SPORTSKI CENTAR

Bujanovac – Predstavnici ambasade Republike Poljske u Beogradu posetili su Sportski centar “Mladost” u Bujanovcu i obišli sportsku halu na kojoj su, zahvaljujući donaciji poljske ambasade, zamenjeni dotrajali prozori.

5. Septembar 2017.

STANKOVIĆ: OTVORITI FABRIKE, SMANjITI NEZAPOSLENOST I TAKO OBEZBEDITI OPSTANAK I OSTANAK STANOVNIŠTVA NA JUGU SRBIJE

Bujanovac - Zoran Stanković, predsenik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, prilikom posete školama u Levosoju i Nesalcu i podele školskih torbi i pribora prvacima...

«Претходна страна   Следећа страна»