Arhiva vesti
                   
18. Juli 2016.

Zajam nemačke razvojne banke KfW od 100 miliona evra za finansiranje poljoprivrede, energetske efikasnosti, obnovljive energije i opštinske infrastrukture

Nemačka razvojna banka – KfW odobrila je Republici Srbiji zajam od 100 miliona evra za finansiranje poljoprivrede, energetske efikasnosti, obnovljive energije i opštinske infrastrukture.

15. Juli 2016.

LjILjANA STJEPANOVIĆ U PONEDELjAK U MEDVEĐI

Medveđa – Poznata srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica Ljiljana Stjepanović gostovaće 18. jula od 20 sati u kulturnom centru u Medveđi. Kako je rečeno u ovoj ustanovi kulture, ovo gostovanje je samo uvertira za predstojeće Gejzereske noći koje se održavaju u Sijarinskoj banji.

15. Juli 2016.

HUMANOST NA DELU U UDRUŽENjU OBOLELIH OD MULTIPLEKS SKLEROZE PČINjSKOG OKRUGA

Vranje - Izvršitelji iz Vranja i Leskovca platili su Udruženju obolelih od multiple skleroze Pčinjskog okruga dugovanja koja su imali prema EPS-u za električnu energiju, umesto da im popišu stvari na ime dugova. Izvršitelji nisu želeli da govore o kojoj sumi novca je reč, a za to su zamolili i predstavnike Udruženja.

15. Juli 2016.

JAVNI POZIV ZA PROGRAM PODSTICANjA RAVNOMERNOG REGIONALNOG RAZVOJA U 2016. GODINI

Ministarstvo privrede Republike Srbije raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podsticanja ravnomernog regionalnog razvoja u 2016. godini

14. Juli 2016.

U TOKU AKCIJA SREĐIVANjA MEDVEĐE I OKOLINE

Medveđa – U opštini Medveđa je u toku čišćenje korita i kanala svih voda drugog reda. Za ovu namenu je iz budžeta lokalne samouprave izdvojeno  2.000.000 dinara, rekao je predsednik ove opštine Nebojša Arsić.

14. Juli 2016.

GEJZERSKE NOĆI OD 20. JULA DO 2. AVGUSTA

Medveđa,Sijarinska banja – 19. po redu Gejzerske noći održavaju se ove godine od 20. jula do 2. avgusta u  Sijarinskoj banji. Organizatori su se potrudili da tokom 14 dana trajanja manifestacije za sve goste banje pripreme bogat kulturno umetnički program.

14. Juli 2016.

APEL: NE PALITE STRNIŠTA

Leskovac – Direktor Poljoprivredne savetodavne stručne službe u Leskovcu Bratislav Pešić uputio je apel poljoprivrednicima Jablaničkog okruga da na svojim njivama ne pale strništa.

13. Juli 2016.

KRALj ALEKSANDAR I KRALjICA DRAGA U BUJANOVAČKOM DOMU KULTURE

Bujanovac – Predstava „Poslednji trenuci kralja Aleksandra i kraljice Drage” će biti izvedena u sredu, 13. jula,  od 19.30 časova u bujanovačkom Domu kulture.

13. Juli 2016.

POZIV ZA UČEŠĆE U YOUTHBUILD PROGRAMU „ZNANjEM I PROAKTIVNOŠĆU MLADIH DO NOVIH RADNIH MESTA“

Bujanovac, Preševo – Ako nemate posao i imate između 18 i 30 godina, završenu srednju školu ili visoko obrazovanje, živite u Bujanovcu, Preševu, Novom Pazaru, Sjenici ili Titinu, onda je ovo konkurs za vas.  

13. Juli 2016.

POTPISANI UGOVORI O REVITALIZACIJI ATARSKIH PUTEVA

Medveđa – Na osnovu Uredbe o utvrđivanju programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2016. godinu i Konkursa za uređenje poljskih puteva, koji je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede, juče su zaključeni ugovori sa 59 jedinica lokalne samouprave koje su ispunile uslove predviđene Uredbom i Konkursom. 

«Претходна страна   Следећа страна»