Arhiva vesti
                   
16. Mart 2016.

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U SRBIJI

Beograd - Vlada Srbije je na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije usvojila Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji Srbije, koja je proglašena zbog nastupanja elementarne nepogode – poplava.

16. Mart 2016.

GRANICA ZATVORENA, KRIJUMČARI RADE

Preševo- Prema podacima koje je saopštila Uprava carina, zatvaranje balkanske migrantske rute otvorilo je ilegalne puteve za krijumčarenje migranata kroz Srbiju.

16. Mart 2016.

ONLAJN NEDELjA 2016: E-VEŠTINE – PISMENOST ZA 21. VEK

Kako se menja društvo, tako se i veštine potrebne građanima za kvalitetno odrastanje i život u njemu menjaju. Tehnološki napredak i ubrzani protok informacija kao jedan od zahteva postavili su pred nas i digitalnu pismenost - sposobnost da razumemo i koristimo...

15. Mart 2016.

PRORADILA KLIZIŠTAU JABLANIČKOM OKRUGU, UGROŽENI PUTEVI I MOSTOVI

Medveđa - Nekoliko klizišta pokrenulo se u opštini Medveđa nakon obilnih kiša, pa su ugroženi putevi i mostovi, saopšteno je na sednici Saveta Jablaničkog okruga u Leskovcu.

15. Mart 2016.

VLADA ZA PODRŠKU PREDUZETNICIMA IZDVOJILA 16,06 MILIJARDI DINARA

Beograd - Ministar privrede Željko Sertić izjavio je da Vlada Srbije veruje da ekonomija zemlje mora da se razvija tako da u fokusu budu preduzetnici i zato je za podršku preduzetništvu odvojila 16,06 milijardi dinara.

15. Mart 2016.

KONKURS ZA DODELU START-AP I INOVTIVNIH KREDITA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U OBLASTI IKT

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija upućuje Javni poziv zainteresovanim privrednim subjektima u oblasti informaciono-komunikacione tehnologije (IKT) za podnošenje zahteva za dodelu kreditnih sredstava, start-ap i inovativnih kredita, opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2016. godinu.

14. Mart 2016.

VANREDNA SITUACIJA NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE

Beograd - Vlada Republike Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Republike Srbije.

14. Mart 2016.

ŠVAJCARSKA DELEGACIJA POSETILA PRIHVTNI CENTAR U PREŠEVU

Preševo - Delegacija švajcarskog Državnog sekretarijata za migracije, koju predvodi direktor Međunarodne saradnje u Sekretarijatu za migracije Urs fon Arb, posetila je Privremeni centar za registraciju i prihvat migranata u Preševu.

11. Mart 2016.

VULIN I AMBASADOR SKOT SA MIGRANTIMA U PREŠEVU

Preševo - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i predsednik Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova Aleksandar Vulin i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot obišli su Privremeni prihvatni centar za migrante u Preševu.

11. Mart 2016.

NATALITET NA JUGU SRBIJE OPADA ZBOG STRAHA OD SIROMAŠTVA

Leskovac, Vranje – Do drastičnog pada nataliteta na jugu Srbije dolazi jer se mladi bračni parovi boje dodatnih troškova koji stižu sa novim članom porodice, proizilazi iz ankete koja je sprovedena na portalu Jugmedia.

«Претходна страна   Следећа страна»