Архива вести
                   
18. децембар 2020.

МЕЂУНАРОДНО ИНТЕРНЕТ ТАКМИЧЕЊЕ „КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ"(РОК: 31. ЈАНУАР 2021)

Универзитет у Нишу је објавио информацију да су отворене пријаве за друго јединствено Међународно интернет такмичење „Константин Велики".

18. децембар 2020.

МУХОВАЦ ПОСЛЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ДОБИО АПОТЕКУ

Бујановац - Апотека у селу Муховац ће поново почети са радом после четири године.

18. децембар 2020.

НОВИНАР ЈЕТОН ИСМАИЛИ СЕ ЈАВНО ОБРАТИО ОДБОРНИЦИМА ДА НЕ ГЛАСАЈУ ЗА РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ У КОМЕ НЕМА НОВЦА ЗА МЕДИЈЕ

Бујановац - Новинар из Великог Трновца Јетон Исмаили је упутио отворено писмо одборницима СО Бујановац, који данас треба да гласају за ребаланс буџета, јер у њему није предвиђено суфинансирање медијских пројеката.

18. децембар 2020.

У МЕДВЕЂИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ О ДОДЕЛИ ПОМОЋИ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА

Медвеђа - У Скупштинској сали општине Медвеђа су јуче потписани Уговори са интерно расељеним лицима.

17. децембар 2020.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ТРЕНИНГ ИЗ ОБЛАСТИ МЕДИЈСКЕ ПИСМЕНОСТИ (РОК: 21. ДЕЦЕМБАР 2020)

Програм „Сазнај и разазнај” помаже грађанима да стекну модерне вештине медијске и информационе писмености.  Учешћем у тренингу стичете вештине потребне за идентификовање манипулације, разликовање дезинформација од чињеница и одговорно...

17. децембар 2020.

ОБЈАВЉЕН ПРИРУЧНИК „КАКО ФОРМИРАТИ СОЦИЈАЛНУ ЗАДРУГУ У СРБИЈИ“

Услед растућег интересовања грађана, организација цивилног друштва, задруга и локалних самоуправа за социјално задругарство, као и ради специфичности задружног и социјалног предузетништва, Удружење за локални развој Каменица припремило је приручник „Како формирати социјалну задругу у Србији”.

17. децембар 2020.

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ У ПЕТАК ОДЛУЧУЈЕ О БУЏЕТУ И НОВЦУ ИЗ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Бујановац - Скупштина општине Бујановац ће у петак (18. децембра) заседати и одлучивати о расподели средстава за инвестиције из Координационог тела и последњем ребалансу општинског буџета за ову годину.

17. децембар 2020.

ДР ПАВЛОВИЋ: У ДЕЦЕМБРУ 7 ДЕЦЕ ИЗ БУЈАНОВЦА ПОЗИТИВНО НА КОВИД 19

Бујановац - Од почетка децембра је од ковида-19 оболело седморо деце у Бујановцу, али су сви имали блаже клиничке слике, и ситуација није алармантна, казала је директорка Дома здравља др Далиборка Павловић.

17. децембар 2020.

ЈОШ 155 ЗАРАЖЕНИХ У ЈАБЛАНИЧКОМ И 80 У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Лесковац, Врање - Последњи подаци лесковачког Завода за јавно здравље показују да је још 155 особа из Јабланичког округа заражено корона вирусом, а међу зараженима је највише  запослених. У Пчињском округу је за последња 24 сата регистровано још 80 заражених грађана.

16. децембар 2020.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ 1500 НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ (РОК: 1. ФЕБРУАР 2021)

Министарство омладине и спорта је 14. децембра 2020. године расписало Конкурс за стипендирање до 1000 студената завршне године основних академских студија и до 500 студената завршне године мастер академских студија са високошколских установа чији је оснивач Република Србија за школску 2020/21. годину.

«Претходна страна   Следећа страна»