Arhiva vesti
                   
12. April 2023.

JAVNI POZIV ZA DODELU FINANSIJSKIH SREDSTAVA ZA POKRIVANjE DELA TROŠKOVA ZA PREVOZ UČENIKA SREDNjIH ŠKOLA

Preševo – Beograd  – Pravo na učešće po ovom pozivu imaju svi redovni učenici srednjih škola sa prebivalište na teritoriji opštine Preševo, a koji pohađaju školu u Preševu i Bujanovcu za februar, mart i april 2023. god.  

12. April 2023.

PRELIMINARNI SPISAK UČENIKA SREDNjIH ŠKOLA KOJI SU DOBILI JEDNOKRATNU NOVČANU POMOĆ ZA PUTNE TROŠKOVE

Bujanovac – Beograd  – Opština je objavila preliminarni spisak učenika srednjih škola sa teritorije Bujanovca koji su dobili jednokratnu novčanu pomoć za putne troškove za februar, mart i april 2023.godine.  

10. April 2023.

NA HUMANITARNOM „VASKRŠNjEM BAZARU“ PRIKUPLjENA NOVČANA POMOĆ ZA LEČENjE MALOG VUKANA

Medveđa – Beograd  – Na trgu u centru Medveđe održana je sada već tradicionalna manifestacija „Vaskršnji bazar“, koji se održava od 2016. godine. Organizator humanitarnog bazara je Osnovna škola „Gornja Jablanica“, koja svake godine priređuje prodajnu izložbu ručnih radova na temu Vaskrsa.  

10. April 2023.

PREZENTACIJA TAKMIČENjA ZA NAJBOLjE INOVACIJE

Bujanovac – Beograd  – Romski humanitarni centar poziva preduzetnike, poljoprivrednike, privrednike, srednjoškolske ustanove i pojedince iz Opštine Bujanovac i  susednih opština na informativni sastanak  o takmičenju za najbolje tehnološke inovacije koje organizuje Ministarstvo nauke.

 

7. April 2023.

BUJANOVAČKA MUZIČKA ŠKOLA NA BELOM DVORU

Bujanovac – Beograd  –  Na humanitarnom koncertu na Belom dvoru u Beogradu donirani su muzički instrumenti i prikupljen značajan iznos novca za kupovinu novih instrumenata za učenike muzičke škole. Učenici ove škole imali su priliku da nastupe sa solo pevačima i u pratnji gudačkog  kvarteta.  

6. April 2023.

USKRŠNjI VAŠAR U VRTIĆU

Bujanovac – Beograd  –  Vrtić „Naša radost“ i ove godine organizuje humanitarni Uskršnji vašar od 10. do 13. aprila u holu vrtića, a prikupljen novac će biti doniran deci iz vrtića kojoj je pomoć najpotrebnija.  

6. April 2023.

BUJANOVAČKI ROMI OBELEŽAVAJU SVOJ DAN

Bujanovac – Beograd  – Povodom Svetskog dana Roma - 8. april, KUD „Zulfićar Bajramović“, Udruženje građana „Romski san“ i Klub malog fudbala ZUFO organizovaće fudbalski turnir, kulturno-umetnički program u Domu kulture i večeru u restoranu.  

5. April 2023.

NA PRODAJU FABRIKA, POSLOVNE I POMOĆNE ZGRADE I ZEMLjIŠTE FIRME SIMPEN IZ BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd  –  Nepokretna imovina preduzeća za proizvodnju i promet sunđera i netkanog tekstila Simpen doo Bujanovac oglašena je na prodaju putem usmenog javnog nadmetanja.

5. April 2023.

POMOĆ NERAZVIJENIM OPŠTINAMA

Bujanovac – Beograd  –  Sredstvima namenjenim nerazvijenim opštinama, Medveđa će nabaviti mehanizaciju koju će koristiti za održavanje lokalne infrastrukture.

5. April 2023.

ASFALTIRANjE U BUJANOVAČKIM SELIMA

Bujanovac – Beograd  –  U selima Ljiljance, Lopardince, Karadnik i  Žuželjica biće asfaltirani putevi za 21 milion dinara, od čega je Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa obezbedila je 12,1 milion dinara.

 

«Претходна страна   Следећа страна»