Arhiva vesti
                   
25. Jun 2020.

SVADBE SU OVDE BIZNIS, ALI ZA MLADE NEMA BUDUĆNOSTI

Preševo - Preševo, opština na jugu Srbije, je tokom leta puna ljudi koji se tada vraćaju iz dijaspore da tu provedu odmor. Ove godine je situacija drugačija. Korona je poremetila mnoge planove i donela strah i neizvesnost.

25. Jun 2020.

NOVE KUĆE ZA VIŠEČLANE PORODICE U MEDVEĐI

Medveđa - Povodom „Godine solidarnosti i saradnje“, a uz blagoslov patrijarha srpskog Irineja, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je, zajedno sa Srpskom pravoslavnom crkvom, Opštinom Medveđa i humanitarnom emisijom „Kuća od srca“...

24. Jun 2020.

POČELO PRIJAVLjIVANjE ZA UČEŠĆE NA ONLAJN KONFERENCIJI “RE-BOOTH EUROPE” (Rok: 30. jun 2020)

Projekat demokratske, mirne, održive, socijalne i prosperitetne Evrope suočen je danas sa jednim od najvećih izazova u svojoj istoriji – i to ne samo zbog iskustava sa pandemijom korona virusa.

24. Jun 2020.

KONKURS ZA SREDSTVA ZA ZAŠTITU, UREĐENjE I KORIŠĆENjE POLjOPRIVREDNOG ZEMLjIŠTA (ROK: 6. JUL 2020)

Uprava za poljoprivredno zemljište Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je raspisala konkurs za raspodelu sredstava za izvođenje radova na zaštiti, uređenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta u 2020. godini.

24. Jun 2020.

NOVE MERE: OBAVEZNO NOŠENjE MASKI U JAVNOM PREVOZU

Beograd - Nošenje zaštitnih maski u javnom prevozu će biti obavezno, jedna je od odluka donešenih na sednici Kriznog štaba zbog epidemije korona virusa u Srbiji, a stupa na snagu već danas.

24. Jun 2020.

OBJAVLjENI PRELIMINARNI REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Preliminarni rezultati završnog ispita su objavljeni na sajtu zios.mpn.gov.rs.

24. Jun 2020.

U MEDVEĐI 40 OSOBA U SAMOIZOLACIJI ZBOG KORONA VIRUSA, TESTIRANO JOŠ 23 LICA, OD TOGA 16 RUDARA

Medveđa - Dragan Anđelković, direktor Doma zdravlja u Medveđi, je kazao da na teritoriji opštine Medveđa poslednjih par dana nema novozaraženih lica. U toku jučerašnjeg dana testirano je 23 osoba, od toga 16 rudara, a rezultati se očekuju u toku današnjeg dana.

24. Jun 2020.

TRI ŽARIŠTA NA JUGU SRBIJE

Niš, Leskovac, Vranje - Tri grada sa juga Srbije se nalaze među 10 gradova sa najviše osoba smeštenih u karantin zbog infekcije koronavirusom, objavio je portal Južne vesti.

23. Jun 2020.

LIKOVNI KONKURS ZA DECU „HIGIJENA RUKU – NAJVAŽNIJA MERA PREVENCIJE"

Beograd - Ministarstvo zdravlja, u saradnji sa Savezom udruženja medicinskih sestara predškolskih ustanova Srbije, i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, je raspisalo nagradni likovni konkurs „Higijena ruku za naše zdravlje“ za decu u predškolskim ustanovama Srbije.

23. Jun 2020.

OBJAVLjEN „PRIRUČNIK ZA ZAPOSLENE – USKLAĐIVANjE RADNOG I PORODIČNOG ŽIVOTA“

Fondacija „Ana i Vlade Divac” je objavila „Priručnik za zaposlene – usklađivanje radnog i porodičnog života“. Priručnik je namenjen zaposlenima koji žele da se upoznaju sa svojim pravima i zakonskim odredbama koje im pomažu da usklade svoje porodične i radne obaveze.

«Претходна страна   Следећа страна»