Arhiva vesti
                   
25. Novembar 2020.

U PREŠEVU 110 ZARAŽENIH U OVOM MESECU

Preševo - Prema podacima Doma zdravlja u Preševu,  u tom mestu je od 1. novembra do danas 110 osoba sa potvrđenim Covidom 19.

25. Novembar 2020.

SPORTOM DO JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

Medveđa - U kabinetu predsednika opštine Medveđa je juče održan sastanak sa predstavnicima Sportskog kluba „Arena” iz Leskovca.

24. Novembar 2020.

JAVNI POZIV LOKALNIM SAMOUPRAVAMA ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA SOCIJALNOG STANOVANjA I AKTIVNE INKLUZIJE OSETLjIVIH GRUPA (ROK: 1. FEBRUAR 2021)

Evropska unija i Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS), u okviru programa „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji’’...

24. Novembar 2020.

NOVE MERE VLADE REPUBLIKE SRBIJE ZA SUZBIJANjE EPIDEMIJE KOVID 19

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Vlada Republike Srbije je u subotu usvojila nove mere za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid–19, čija primena počinje danas i trajaće narednih deset dana.

24. Novembar 2020.

U NEPRISTUPAČNOM PLANINSKOM SELU KOD BUJANOVCA PROIZVODE PO 5 TONA MEDA

Bujanovac - Iako se nalazi na jedva oko dvadeset kilometara od Bujanovca, planinsko selo Jastrebac, zbog loših puteva, predstavlja svojevrsnu nedođiju. Ali, upravo tu, otac i sin Momir i Dušan Stanojević proizvedu i do pet tona meda godišnje.

24. Novembar 2020.

GRADONAČELNIK PREŠEVA SE ZAHVALIO MINISTRU ZDRAVLjA LONČARU NA LEČENjU OD KORONA VIRUSA

Preševo – Gradonačelnik Preševa Šćiprim Arifi, koji je nedavno hospitalizovan u bolnici u Nišu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog korona virusom, objavio je na Fejsbuku da se oporavio i vratio kući.

24. Novembar 2020.

U POSLEDNjIH 24 SATA JOŠ 98 LICA IZ JABLANIČKOG OKRUGA SA POZITIVNIM NALAZOM

Leskovac, Medveđa - U poslednja 24 sata, 98 od 249 uzoraka iz Jablaničkog okruga ima pozitivan nalaz.

23. Novembar 2020.

JAVNI POZIV ZA DODELU SUBVENCIJA TURISTIČKIM AGENCIJAMA (ROK: 4. DECEMBAR 2020)

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je raspisalo javni poziv za dodelu subvencija za podršku rada turističkih agencija organizatora turističkih putovanja zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom  KOVID-19.

23. Novembar 2020.

KONKURS ZA NAJZANIMLjIVIJU VOLONTERSKU PRIČU (ROK: 29. NOVEMBAR 2020)

Bili ste na volonterskom kampu? Uključili ste se u lokalnu volontersku akciju? Volontirali na nekom kulturnom ili humanitarnom događaju? Ovo iskustvo vam je promenilo život i vratili ste se kući puni utisaka? Ako je tako, podelite sa nama vaše volontersko iskustvo!

23. Novembar 2020.

BUJANOVAC KONAČNO REŠIO PROBLEM KANALIZACIJE

Bujanovac - U Bujanovcu neće više biti izlivanja kanalizacije i nesnosnog smrada nakon što je konačno profunkcionisao kolektor u gradskoj fekalnoj stanici.

«Претходна страна   Следећа страна»