Feb 1, 2016

MBLEDHJA E KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES 2016

më shumë

Jun 9, 2016

TAKIMI I PARË PUNËS NË MES KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE KRYETARIT TË KOMUNËS SHAIP KAMBERI - QERSHOR 2016

më shumë

Jun 9, 2016

TRAJNIMI PËRPARIMTAR PËR ARSIMTARËT E GJUHËS SERBE SI GJUHË JO-AMTARE - MAJ 2016

më shumë

Jun 9, 2016

TAKIMI I PARË I PUNËS NË MES KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE UDHËHEQËSISË SË KOMUNËS SEË PRESHEVËS NË KRYE ME KRYETARIN SHQIPRIM ARIFIN - QERSHOR 2016

më shumë

Jun 9, 2016

VIZITA E KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE SHEFIT TË DELEGACIONIT TË UNIONIT EUROPIAN NË SERBI MAJKËLL DAVENPORT NË BUJANOC – QERSHOR 2016

më shumë

Jun 15, 2016

TAKIMI ME PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE - BUJANOC - QERSHOR 2016

më shumë

Jun 21, 2016

Takimi i tretë i punës rreth asistencës humanitare në Rrethin e Pçinjës - Qershor 2016

më shumë

Sep 27, 2016

Asistenca Mjekësore në Rrethin e Pçinjës - Shtator 2016

më shumë