VIZITA E KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE SHEFIT TË DELEGACIONIT TË UNIONIT EUROPIAN NË SERBI MAJKËLL DAVENPORT NË BUJANOC – QERSHOR 2016 - Galeria