Apr 5, 2013

Тribunë “Me dialog kundër stereotipeve – të gjithë jemi njësoj’’ 04.04.2013

më shumë

Apr 25, 2013

Panairi i potencialeve ekonomike për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc- 25.04.2013.

më shumë

Apr 3, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, ambasadori i SHBA Michael Kirby dhe sekretari shtetëror në Ministrinë e rinisë dhe sportit Nenad Borovçanin/ Vizita në ndërmarrjet të cilat përfituan mjete të pakthyeshme në bazë të konkursit.

më shumë

Apr 25, 2013

Tryezë e rrumbullakët- Oda Ekonomike e Sërbisë

më shumë

Apr 26, 2013

Panairi i pare i Investimve potenciale për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në ambientet e Odës Ekonomike të Sërbisë

më shumë