Feb 12, 2019

Proslava povodom 18. godina rada Koordinacionog tela

më shumë

Mar 1, 2019

Vizita e presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq komunës së Medvegjës

më shumë

Mar 11, 2019

Sednica Predsedništva Koordinacionog tela - 08.03.2019.

më shumë

Mar 27, 2019

Trajnimi për raportimin dhe evaluimin e punës në projektet mediale, Bujanoc - 16.03.2019

më shumë

Jun 27, 2019

Jednodnevni izlet učenika iz osnovnih škola iz Preševa, Bujanovaca i Medveđe 26.06.2019.

më shumë

Sep 5, 2019

Ndarja e artikujve shkollor në Zhbevc dhe Luçan 04.09.2019.

më shumë

Oct 7, 2019

„Festival meda“ u Medveđi - 03.10.2019.

më shumë

Nov 28, 2019

Ndarja e mjeteve të pakthyeshme për firmat nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja – 27.11.2019

më shumë