Apr 5, 2013

Тribunë “Me dialog kundër stereotipeve – të gjithë jemi njësoj’’ 04.04.2013

më shumë

Apr 25, 2013

Panairi i potencialeve ekonomike për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc- 25.04.2013.

më shumë

Sep 11, 2013

Vizita e 25 ambasadorëve të vendeve antare të OSBE-së në komunën e Bujanocit

më shumë

Apr 3, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, ambasadori i SHBA Michael Kirby dhe sekretari shtetëror në Ministrinë e rinisë dhe sportit Nenad Borovçanin/ Vizita në ndërmarrjet të cilat përfituan mjete të pakthyeshme në bazë të konkursit.

më shumë

Mar 1, 2013

Promovimi i programit per bursat e te rinjeve ne Universitetin e Novi Sadit

më shumë

Sep 2, 2013

Ndarja e mjeteve shkollore

më shumë

Feb 13, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq vizitoi Preshevën

më shumë

May 17, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq vizitoi fshatin Levosojë

më shumë

Mar 29, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe Ambasadori i Britanis së Madhe Michael Davenport - Shkolla e gjuhës sërbe

më shumë

Mar 14, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe shefi i misionit të OSBE-së në Sërbi Peter Burkhard

më shumë

Sep 3, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe Ambasadori i Turqis Bozay, në hapjen e shkollës në Tërnovc.

më shumë

Apr 25, 2013

Tryezë e rrumbullakët- Oda Ekonomike e Sërbisë

më shumë

Apr 26, 2013

Panairi i pare i Investimve potenciale për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në ambientet e Odës Ekonomike të Sërbisë

më shumë