Feb 18, 2022

Promocija knjige

më shumë

Mar 14, 2022

Drustveni dijalog - Mart 2022.godine.

më shumë

Mar 22, 2022

Poseta stažista OEBS-ovog programa stručne prakse Službi Koordinacionog tela i Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društevni dijalog

më shumë

May 27, 2022

Razgovori o popisu - maj 2022. godine

më shumë

Jun 14, 2022

Qyteti ynë, shkollat tona: Vizitë shkëmbyese e shkollave të Novi Sadit dhe Bujanocit

më shumë

Jul 8, 2022

Drugi sastanak Posebne radne grupe za integraciju Albanaca - jul 2022. godine

më shumë

Sep 2, 2022

Ndarja e çantave dhe artikujve shkollor - Bujanoc - Shtator 2022

më shumë