Mar 1, 2019

Vizita e presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq komunës së Medvegjës

më shumë

Mar 11, 2019

Sednica Predsedništva Koordinacionog tela - 08.03.2019.

më shumë

Mar 27, 2019

Trajnimi për raportimin dhe evaluimin e punës në projektet mediale, Bujanoc - 16.03.2019

më shumë