Feb 28, 2011

NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NGA BUJANOCI DHE PRESHEVA PËR VIZITË NË NOVI SAD

më shumë

Mar 30, 2011

Leksikoni Ligjor Shqip-Sërbisht

më shumë

Apr 26, 2011

JUNIORËT NGA BUJANOCA VIZITUAN BEOGRADIN

më shumë

Sep 15, 2011

Bukvar za decu iz albanske zajednice

më shumë

Oct 31, 2011

Hapja e paralelës së fakultetit ekonomik në Bujanoc

më shumë

Nov 18, 2011

Janë dhënë 233 bursa nga Trupit Koordinues për nxënësit e shkollave të mesme nga komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës

më shumë