TAKIMI I PARË I PUNËS NË MES KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE UDHËHEQËSISË SË KOMUNËS SEË PRESHEVËS NË KRYE ME KRYETARIN SHQIPRIM ARIFIN - QERSHOR 2016 - Galeria