Mar 1, 2013

Promovimi i programit per bursat e te rinjeve ne Universitetin e Novi Sadit

më shumë

Mar 29, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe Ambasadori i Britanis së Madhe Michael Davenport - Shkolla e gjuhës sërbe

më shumë

Mar 14, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe shefi i misionit të OSBE-së në Sërbi Peter Burkhard

më shumë