Sep 3, 2009

Mjete shkollore falas për nxënësit e klasëve të para në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë

më shumë

Sep 10, 2009

Mbledhja e tretë e Kryesisë së Trupit koordinues për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, 10 shtatorë 2009

më shumë

 

 

 

 
homescontents