TAKIMI I PARË PUNËS NË MES KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES ZORAN STANKOVIQ DHE KRYETARIT TË KOMUNËS SHAIP KAMBERI - QERSHOR 2016 - Galeria