Sep 11, 2013

Vizita e 25 ambasadorëve të vendeve antare të OSBE-së në komunën e Bujanocit

më shumë

Sep 2, 2013

Ndarja e mjeteve shkollore

më shumë

Sep 3, 2013

Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq dhe Ambasadori i Turqis Bozay, në hapjen e shkollës në Tërnovc.

më shumë