Feb 3, 2015

Takimi në Bujanoc në mes profesorit Stankoviq dhe Astrit Tors, komesare e lartë për pakica kombëtare

më shumë

Feb 3, 2015

Shënimi ceremonial i fillimit të ndërtimit i objektit të paraleles së Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc

më shumë

Feb 13, 2015

ПОМОЋ ПРИВРЕДНИЦИМА НА ЈУГУ СРБИЈЕ - 13.02.2015

më shumë

Jun 1, 2015

Takimi i kryetarit të Serbisë, Tomisllav Nikolliqit me kryetarin e TK-së, Zoran Stankoviqin

më shumë

Nov 18, 2015

ËSHTË HAPUR NDËRTESA E RE E PARALELES SË FAKULTETIT EKONOMIK TË SUBOTICËS NË BUJANOC

më shumë