May 6, 2009

Aventurat e Petar Panit në Bujanoc dhe Preshevë, 28.04.2009

më shumë

May 13, 2009

Ministri i Kulturës për vizitë Bujanocit, 12 maj 2009

më shumë

May 28, 2009

Takimi i dytë i Kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, 26 maj 2009

më shumë

May 28, 2009

Takimi me Mbrojtësin e qytetarëve (Ombudsmanin) Sasha Jankoviq, 26, maj 2009

më shumë