Mar 17, 2009

Poseta ministra poljoprivrede Sase Dragina Bujanovcu i donacije za Presevo, Bujanovac i Medvedju, 17.3.2009.

më shumë

Mar 27, 2009

Nënshkrimi i marrëveshjes mbi principet e rekonstruimit të Trupit Koordinues për komunat e Preshevës, Bujanoci dhe Medvegjës, 27 mars 2009

më shumë