Sep 6, 2018

NXËNËSVE NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË EDHE KËTË VIT FALAS ARTIKUJ SHKOLLOR – 04.09.2018

më shumë

Sep 7, 2018

Takimi i Këshillit të Palëve të Interesuara është mbajtur në Palatin Serbia në Beograd më 6 shtator 2018

më shumë

Sep 14, 2018

Sastanak Stankovća sa šefom Misije OEBS u Srbiji Oriciom

më shumë

Sep 19, 2018

test

më shumë

 

 

 

 
homescontents