Kryetari i Trupit Koordinues Zoran Stankoviq, ambasadori i SHBA Michael Kirby dhe sekretari shtetëror në Ministrinë e rinisë dhe sportit Nenad Borovçanin/ Vizita në ndërmarrjet të cilat përfituan mjete të pakthyeshme në bazë të konkursit. - Galeria