Jun 27, 2019

Jednodnevni izlet učenika iz osnovnih škola iz Preševa, Bujanovaca i Medveđe 26.06.2019.

më shumë

Mar 27, 2019

Trajnimi për raportimin dhe evaluimin e punës në projektet mediale, Bujanoc - 16.03.2019

më shumë

Mar 11, 2019

Sednica Predsedništva Koordinacionog tela - 08.03.2019.

më shumë

Mar 1, 2019

Vizita e presidentit të Serbisë Aleksandar Vuçiq komunës së Medvegjës

më shumë

Feb 12, 2019

Proslava povodom 18. godina rada Koordinacionog tela

më shumë

Dec 3, 2018

Dorëzimi i kontratave për mjetet e pakthyeshme për sipërmarrësit në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, 03.12.2018

më shumë

Sep 14, 2018

Sastanak Stankovća sa šefom Misije OEBS u Srbiji Oriciom

më shumë

Sep 7, 2018

Takimi i Këshillit të Palëve të Interesuara është mbajtur në Palatin Serbia në Beograd më 6 shtator 2018

më shumë

Sep 6, 2018

NXËNËSVE NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË EDHE KËTË VIT FALAS ARTIKUJ SHKOLLOR – 04.09.2018

më shumë

Aug 24, 2018

Mbledhja e Kryesisë së Trupit Koordinues e mbajtur më 24.08.2018

më shumë

«Претходна страна   Следећа страна»