Struktura e Trupit Koordinues
                   

Struktura e Trupit Koordinues


Kryetarë Trupit Koordinues:

Prof.Dr.Zoran StankoviqProf.Dr.Zoran Stankoviq

Kryetar i Trupit Koordinues i Qeveris së Republikës Sërbis për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës
biografia
 
Milan MarkoviqMilan Markoviq

Ministër i pushtetit lokal në Qeverinë e Sërbisë
biografia
 
Rasim LajiqRasim Lajiq

Kryetarë i Trupit Koordinues prej shtatorit të vitit 2005 deri në gusht të vitit 2008.
biografia
 
Nebojsha QoviqitNebojsha Qoviqit

Kryetarë i Trupit Koordinues prej prej dhjetorit të vitit 2000 deri në gusht të vitit 2005
biografia


Zëvendëskryetarë:

 

 

Nënkryetarët:

Sima Gazikaloviq

Nënkryetarë me detyrë
biografi
 
Nebojsa Arsic

Kryetar i komunës Medvegjë
Nënkryetarë me detyrë
biografi
 
Shqiprim Arifi
Kryetari i komunës së Preshevës
biografi
 
Shaip Kamberi

Kryetar i komunës Bujanocit
Nënkryetarë me detyrë
biografi