Dec 3, 2018

Dorëzimi i kontratave për mjetet e pakthyeshme për sipërmarrësit në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, 03.12.2018

më shumë

Sep 14, 2018

Sastanak Stankovća sa šefom Misije OEBS u Srbiji Oriciom

më shumë

Sep 7, 2018

Takimi i Këshillit të Palëve të Interesuara është mbajtur në Palatin Serbia në Beograd më 6 shtator 2018

më shumë

Sep 6, 2018

NXËNËSVE NË KOMUNAT PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË EDHE KËTË VIT FALAS ARTIKUJ SHKOLLOR – 04.09.2018

më shumë

Aug 24, 2018

Mbledhja e Kryesisë së Trupit Koordinues e mbajtur më 24.08.2018

më shumë

Mar 28, 2018

Seanca e Kryesisë së Trupit Koordinues - 28.03.2018

më shumë

Mar 23, 2018

Prezantimi i Raportit të Mbrotjësit të Qytetarëve mbi përdorimin zyrtar të shkrimit dhe gjuhës shqipe – Bujanoc, 23. 03. 2018

më shumë

Dec 27, 2017

Qyteti ynë, shkollat tona

më shumë

Dec 8, 2017

Stankoviqi takim me studentët e fakultetit Ekonomik nga Subotica paralelja në Bujanoc

më shumë

Nov 29, 2017

Presidenti i Republikës së Shqipërisë Ilir Meta në vizitë në komunën e Medvegjës

më shumë

  Следећа страна»