Arhiva vesti
                   

ZNAČAJNO PRIZNANjE ZA VETERINARSKU STANICU BUJANOVAC

13. Juli 2020.

Bujanovac - Veterinarska stanica Bujanovac dobitnik je značajnog priznanja, povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ koju dodeljuje Privredna komora Srbije. Nagrada je stigla u godini obeležavanja 67 godišnjice postojanja i rada, za najbolju veterinarsku stanicu u regionu, po kvalitetu i obimu pružanja usluga. Zasluge za to pripadaju svim zaposlenima, kaže direktor Miodrag Milković.

„Ovo je nagrada svih 40- tak zaposlenih koji rade u Veterinarskoj stanici Bujanovac. Mi smo dugo zajedno. Kolektiv je uhodan i kompaktan. Baštinimo tradiciju ove veterinarske stanice već 67 godina .

Nismo privatizovani, još uvek smo republička javna ustanova pod ingerencijom Vlade Srbije.

Sav ovaj napor je zajednički rad 9 veterinara, 2 agronoma, 23 veterinarska tehničara, mehaničara, pomoćnih radnika, i ja im se na tome zahvaljujem. 

Meni je velika čast i zadovoljstvo kada je u pitnju nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ jer je to priznanje koje je prepoznatljivo u celoj Srbiji.

Veterinarska stanica je prepoznatljiva u čitavoj Srbiji i nalazi se u vrhu veterinarske službe u Srbiji , ističe Miodrag Milković, direktor. 

 

Izvor: Radio televizija Vranje i Koordinaciono telo