Arhiva vesti
                   

VAUČERI DONOSE ZARADU

20. Juli 2015.

Sijarinska Banja -  Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gejzer" u Sijarinskoj Banji kod Medveđe dobila je 3.000 vaučera, rekao je direktor te ustanove Milorad Šterović.

„Mi želimo da vaučeri budu u podsezoni, kada imamo prostora da primimo goste. Vrednost vaučera je 5.000 dinara, a mi smo ih dobili 3.000, što je 15 miliona. To otvara veliku perspektivu za nas i Sijarinsku banju”, kaže Šterović.

„U ovoj bolnici su trenutno popunjeni skoro svi smeštajni kapaciteti. U prvih šest meseci iskorišćenost kapaciteta je bila između 50 i 60 odsto, što je oko 1.000 gostiju. Kad je krenula sezona, od početka juna do sada, imamo između 7.000 i 8.000 gostiju", rekao je Šterović.

U „Gejzeru" postoji medicinski blok u kome rade dvojica fizijatara, lekar opšte medicine i kardiolog. Tretmani se obavljaju u zatvorenom bazenu, blatom, masažom, elektromasažama i elektroterapijom. Pružiaju se i  usluge u hotelu zatvorenog tipa, leti i zimi. Napolju postoje dva velika bazena ispod gejzera i olimpijski bazen sa propratnim terenima. To su idealni uslovi za pripremu sportista i za boravak dece. Hotel ima i kinezi salu koja je kompletno opremljena za vežbanje.

Izvor: FoNet i Koordinaciono telo