Arhiva vesti
                   

USAID: POZIV ZA DOSTAVLjANjE PISMA O ZAINTERESOVANOSTI ZA UNAPREĐENjE RAZVOJA U SRBIJI PREDVOĐENOG INOVACIJAMA (ROK: 6. SEPTEMBAR 2019)

16. Avgust 2019.

Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) je pozvala zainteresovane organizacije, lokalne samouprave i ostale aktere iz Srbije da se uključe u otvorenu, kolaborativnu aktivnost pod nazivom „Razvoj u Srbiji predvođen inovacijama”.

Cilj ove aktivnosti je unapređenje sveukupnog okruženja za razvoj zasnovan na inovacijama i znanju, kao i podsticanje kulture koja prihvata nove prilike stvorene zahvaljujući tehnološkim promenama, kako bi se podržao održivi ekonomski rast u Srbiji.

Pisma o zainteresovanosti za učešće u ovoj aktivnosti je potrebno  poslati na engleskom jeziku putem elektronske pošte na adrese arexhepi@usaid.gov i bbulatovic@usaid.gov najkasnije do 6. septembra 2019. godine.

Dodatne informacije o ovoj aktivnosti i o načinu podnošenja pisma o zainteresovanosti su dostupne na https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=85dab582851b8add9d802c88a2e7994d&tab=core&_cview=1

Izvor: www.usaid.gov i Koordinaciono telo